Juleevent i Aalborg Kloster: Hjertets gral

Juleevent i Aalborg Kloster: Hjertets gral

Juleevent i Aalborg Kloster: Hjertets gral

by
98 98 people viewed this event.

Du har nu mulighed for at sikre dig en billet til denne unikke juleevent: ”Hjertets gral”, hvor du i Aalborg Klosters smukke rammer kan svømme hen i et rum båret af julens kærlighedsbudskab.

Tid og sted:

Den 12 / 12 – 2023 – kl. 19 – 21.30
Aalborg Kloster
Klosterjordet 3, 9000 Aalborg

Pris: Kr. 350,-

Vi ser frem til at dele denne specielle aften med dig, og at inspirere dig til at opleve den hellige grals kraft i dit liv. Sammen kan vi udforske og fejre den guddommelige energi, som findes i os alle.

Denne aften er en oplevelse i den mystiske og transformative kraft fra den hellige grals energi, præsenteret gennem hellig sang og inspirerende foredrag.

Hvad kan du forvente:

Hellig Sang
Lad dig blive henført af lydhealer og sangerinde Kari Hamres smukke og hellige sang, som skaber en atmosfære af ro og kontakt til noget større end dig selv. Kari lader gennem hellig sang hjertets musik tone frit, så du i den klare tone kan fornemme evigheden. Den evighed vi alle inderst inde rummer. Evigheden som er kærlighed.

Inspirerende foredrag
Bliv inspireret af forfatter og spirituel iværksætter Line Rune Balling, som vil belyse den dybe visdom og den transformasionskraft, som er knyttet til den hellige grals energi. Med tråde til kvantevidenskaben, vil du få indsigt i, hvordan du kan bringe denne energien ind i dit eget liv.

Guidet og kanaliseret meditation
Vi inviterer dig til at deltage i en guidet gruppe-meditation med energi fra dagens 12:12 portal og aftenens tema.

Dette arrangement er for alle, som ønsker at mærke en dyb kærlighedsfrekvens uafhængig af religion og tidligere erfaringer. Kom alene eller tag venner og familie med, og lad os dele denne inspirerende oplevelse sammen.

I pausen vil der være mulighed for en kop kaffe eller the.

Om Kari Hamre
Kari Hamre er norskfødt, men har boet mange år i Danmark. At synge har altid været hendes passion, og som 11 årig begyndte hun at synge i det norske tv- og radiokor. Derefter fulgte musikstudier på Universitetet i Oslo, og af den svenske sanglærer Ingrid Sahlin, lærte hun Werbeck sang. En særlig sangteknik hvor den naturlige klang i stemmen er i fokus. Kari har bl.a. været solist med diverse kammerorkestre, men hendes repertoire spænder vidt, fra arier til folketoner, viser, jazz og pop. Kari skaber sin egen musik, og her får hun inspiration fra den smukke natur i Skagen, hvor hun bor. Naturen har altid været en stor inspirationskilde: “Min fornemmelse af et tonende guddommeligt univers, har altid været tilstede i mig, og det ønsker jeg formidle i min musik”.

Om Line Rune Balling
Line har de sidste 10 år arbejdet som spirituel iværksætter, og har netop startet ”Institut for healing og ny bevidsthed”. Hun er medforfatter på bogen: Du er en mester”, og er underviser på sin egen healerskole. Line er oprindeligt udannet cand. Mag. i læring og forandringsprocesser og er generelt optaget af, at udbrede en menneskesyn som også rummer den åndelig dimension, og at bygge bro mellem kvantevidenskab og spiritualitet.

To register for this event please visit the following URL: https://system.easypractice.net/event/juleevent-hjertets-gral-3904a →

 

Date And Time

12-12-2023 - 19:00 to
12-12-2023 - 21:30
 

Event Category

Share With Friends

Line

Spirituel formidler, kanal og healer