Institut for healing og ny bevidsthed

Instituttets formål er, at udbrede kendskabet til healing og ny bevidsthed med afsæt i kvantevidenskaben og oprindelige forståelser af mennesket som energivæsen. Det er på tide, at vi reviderer vores menneskesyn og verdenssyn, så det åndelige og energimæssige perspektiv også rummes

NYE HOLD

Til september 2024 starter et nyt hold på den unikke healeruddannelse i Aalborg baseret på kvantebevidsthed, galaktisk shamanisme og energimedicin. 

I april 2025 starter der hold i København.

Uddannelsen er designet til at guide deltagerne gennem en holistisk rejse, hvor de udforsker og integrerer viden og praksis fra energimedicin,
galaktisk shamanisme, kanalisering og kvantebevidsthed.

Hold øje her på siden eller skriv dig op til løbende information.

Online infomøde om den nye healeruddannelse på replay

Hvordan hvordan kan man forstå traumer med kvantebevidsthed?

Du har en lyskrop,
som forbinder dig med kosmisk bevidsthed

Her kan du se et uddrag fra en miniworkshop i kvantehealing på KROP – SIND – ÅND – messen i Brøndby 2024.

Instituttet udbyder healeruddannelse, kurser, onlineforløb med undervisning i kvantehealing, og det jeg betegner som human energibevidsthed. Et eksempel på energibevidsthed kunne være, at man lærer at håndtere energiudveksling i relationsarbejde. På den måde kan man bedre anvende sine energimæssige ressourcer hensigtsmæssigt og på den måde forebygge udbrændthed.

Ønsker du at udforske din sjæls rejse på jorden eller lære, hvordan du kan anvende kvantehealing i din dagligdag eller som professionel behandler, så kunne et kursus eller forløb måske være noget for dig.

Hvad er forskellen på kvantehealing og alm. healing?

Dette er et uddrag fra et undervisningswebinar i engleklubben for ny bevidsthed. Læs mere om klubben HER
Afspil video

Hvad ved vi om livet efter døden?

Dette er et uddrag fra et interview med forfatter og filosof Alex Riel.

Alex mener, at vi er på vej ud af vestens største psykologiske sår: “dødsparadigmet”, og på vej ind i en ny tid med en helt anden forståelse af livet og efterlivet.

Den 19. januar udkommer Alex Riel´s nye bog “Efterlivsterapi”. Den handler om, hvordan vi gennem kendskab til efterlivet, kan heale vores måde at være i livet på ved at integrere vores kosmiske livsmission, samhørighed og meningsfuldhed.

Events

Der afholdes kurser og workshops rundt om i landet, samt online.

Klubwebinar: Opdag hemmeligheden bag lyskroppens kraft – og slip kollektive traumer

Klubwebinar: Opdag hemmeligheden bag lyskroppens kraft – og slip kollektive traumer

by
536 536 people viewed this event.

Opdag hemmeligheden bag lyskroppens kraft – og slip kollektive traumer
Klar til at befri dig selv fra fortidens byrder og genopdage din sande kraft?

Velkommen til et webinar (45 min.), der vil ændre dit syn på traumer for evigt. På dette spændende event vil vi udforske den transformative kraft i at være bevidst om vores egen energi og rette fokus ind i vores lyskrop. Opdag, hvordan du kan styrke din modstandsdygtighed over for de magnetiske kræfter fra kollektive traumer og gamle mønstre, og genfind din indre styrke og power. Lad os sammen tage det første skridt mod frihed og empowerment!

Du kan deltage LIVE på webinaret, eller se det på replay, ved at blive medlem i engleklubben for ny bevidsthed og healing: https://engleshop.dk/vare/klub-for-kvantehealing-og-ny-bevidsthed/

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i Engleklubben (fra 156 kr. ved et årsabonnement). Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

LÆS MERE OM KLUBBEN:
https://engleshop.dk/engleklub/

To register for this event please visit the following URL: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/ →

 

Date And Time

05-01-2024 - 19:00 to
05-01-2024 - 21:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends