Institut for healing og ny bevidsthed

Instituttets formål er, at udbrede kendskabet til healing og ny bevidsthed med afsæt i kvantevidenskaben og oprindelige forståelser af mennesket som energivæsen. Det er på tide, at vi reviderer vores menneskesyn og verdenssyn, så det åndelige og energimæssige perspektiv også rummes

NYE HOLD

Til september 2024 starter et nyt hold på den unikke healeruddannelse i Aalborg baseret på kvantebevidsthed, galaktisk shamanisme og energimedicin. 

I april 2025 starter der hold i København.

Uddannelsen er designet til at guide deltagerne gennem en holistisk rejse, hvor de udforsker og integrerer viden og praksis fra energimedicin,
galaktisk shamanisme, kanalisering og kvantebevidsthed.

Hold øje her på siden eller skriv dig op til løbende information.

Online infomøde om den nye healeruddannelse på replay

Har du brug for nye indsigter til din personlige spirituelle udvikling - eller måske nye kraftfulde energiredskaber, som kan integreres i din praksis?

Jeg har de sidste 7 år uddannet healere og særligt de sidste par år oplevet en rivende udvikling i måden, vi kan skabe forbindelse mellem vores fysiske krop og vores eget lys, sjæl og kosmiske energi. Som om skyklapperne falder til jorden, og alt kan opleves i et nyt lys og et meget større perspektiv.

Jeg oplever, at kroppen og vores fysiske bevidsthed er vågnet til et helt nyt samarbejde, og at vi via frekvenslag i højere grad kan skabe samklang mellem krop, sind, sjæl, jorden og vores kosmiske ophav.
Alt dette lærer jeg fra mig og faciliterer både i min 1:1 sessioner med healing og kanaliseret guidance med fokus på livsmission, men også gennem alle mine events i Institut for healing og ny bevidsthed.


Du behøver dog ingen forudsætninger for at deltage på mine events, kurser og healeruddannelse, og det er helt naturligt at være lidt usikker: “Kan jeg nu også finde ud af det”.


Det er min opgave at undervise, guide og facilitere en udvikling, som tager afsæt i den enkelte deltagers forudsætninger, som kan være meget forskellige. Men jeg oplever, at der opstår et helt nyt rum for ny læring, hvor energien løftes, og evner blomstrer. 

Den udvikling, der kan sættes i gang på kurser og i forløb, er svær at forestille sig på forhåne. så i bund og grund, skal du bare have lyst til at tage springet.


Mine gratis fuldmånehealinger, klubben for ny bevidsthed eller en session hos mig, er et godt sted at starte, hvis du gerne vil lære mere om, hvordan vi kan forstå os selv som en del af et kosmisk kvantefelt, og/eller hvis du overvejer uddannelsen i kvantehealing. På den måde kan du mærke, om du resonerer med energien og måden at samarbejde med kosmiske energi på. 

Du kan også booke en gratis og helt uforpligtende samtale med mig, hvis du er interesseret i uddannelsen.


Hvordan hvordan kan man forstå traumer med kvantebevidsthed?

Du har en lyskrop,
som forbinder dig med kosmisk bevidsthed

Her kan du se et uddrag fra en miniworkshop i kvantehealing på KROP – SIND – ÅND – messen i Brøndby 2024.

Instituttet udbyder healeruddannelse, kurser, onlineforløb med undervisning i kvantehealing, og det jeg betegner som human energibevidsthed. Et eksempel på energibevidsthed kunne være, at man lærer at håndtere energiudveksling i relationsarbejde. På den måde kan man bedre anvende sine energimæssige ressourcer hensigtsmæssigt og på den måde forebygge udbrændthed.

Ønsker du at udforske din sjæls rejse på jorden eller lære, hvordan du kan anvende kvantehealing i din dagligdag eller som professionel behandler, så kunne et kursus eller forløb måske være noget for dig.

Hvad er forskellen på kvantehealing og alm. healing?

Dette er et uddrag fra et undervisningswebinar i engleklubben for ny bevidsthed. Læs mere om klubben HER
Afspil video

Hvad ved vi om livet efter døden?

Dette er et uddrag fra et interview med forfatter og filosof Alex Riel.

Alex mener, at vi er på vej ud af vestens største psykologiske sår: “dødsparadigmet”, og på vej ind i en ny tid med en helt anden forståelse af livet og efterlivet.

Den 19. januar udkommer Alex Riel´s nye bog “Efterlivsterapi”. Den handler om, hvordan vi gennem kendskab til efterlivet, kan heale vores måde at være i livet på ved at integrere vores kosmiske livsmission, samhørighed og meningsfuldhed.

Events

Der afholdes kurser og workshops rundt om i landet, samt online.

Upcoming Events

Klubwebinar: Din biokrop – om programmering af din energi via biofeltet (+ biofelttuning)

Klubwebinar: Din biokrop – om programmering af din energi via biofeltet (+ biofelttuning)

by
962 962 people viewed this event.

Er du nysgerrig efter at lære mere om den skjulte verden af energi omkring din krop, som har indflydelse på din fysiske og spirituelle trivsel? På dette webinar dykker jeg ind i det biofelt, som omgiver os alle, og fortæller om din biokrops magi.

Forestil dig at du har et felt omkring din fysiske krop, hvor alle dine mentale programmeringer og mønstre sidder indkodet. Forestil dig at du ved hjælp af frekvenspåvirkning kan omprogrammere din energi således, at du ikke længere “sidder fast” i reaktionsmønstre, følelser og tankemønstre.

Jeg kommer bl.a. ind på:

Hvordan din biokrop genererer og interagerer med elektromagnetiske impulser og energifelter.
Hvordan vores biokrop er i konstant udvikling og tilpasser sig nye energimæssige programmer.
Den unikke energetiske struktur, som hver enkelt af os besidder, og hvordan den kan guide os i retning af vores sjæls formål.
Tag med på en rejse ind i kroppens energisystemer og opdag, hvordan du kan udnytte denne viden til at leve et mere harmonisk og opfyldt liv.

Webinaret er for alle, der ønsker at forstå sig selv på et dybere plan og lære at arbejde med deres unikke energetiske blueprint.
Du kan deltage LIVE på webinaret, eller se det på replay, ved at blive medlem i klubben for ny bevidsthed og healing: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i klubben. Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

LÆS MERE OM KLUBBEN:
https://engleshop.dk/engleklub/

To register for this event please visit the following URL: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/ →

 

Date And Time

07-03-2024 - 19:00 to
07-03-2024 - 21:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends