Institut for healing og ny bevidsthed

Institut for healing og ny bevidsthed er nystartet i oktober 2023. Instituttets formål er, at udbrede kendskabet til healing og ny bevidsthed med afsæt i kvantevidenskaben og oprindelige forståelser af mennesket som energivæsen. Det er på tide, at vi reviderer vores menneskesyn og verdenssyn, så det åndelige og energimæssige perspektiv også rummes

Instituttet udbyder kurser og længere forløb med undervisning i kvantehealing, og det jeg betegner som human energibevidsthed. Et eksempel på energibevidsthed kunne være, at man lærer at håndtere energiudveksling i relationsarbejde. På den måde kan man bedre anvende sine energimæssige ressourcer hensigtsmæssigt og på den måde forebygge udbrændthed.

Ønsker du at lære, hvordan du kan anvende kvantehealing i din dagligdag eller som professionel behandler, så kunne et kursus eller forløb måske være noget for dig.

Hvad er forskellen på kvantehealing og alm. healing?

Dette er et uddrag fra et undervisningswebinar i engleklubben for ny bevidsthed. Læs mere om klubben HER
Afspil video

Events

Der afholdes kurser og workshops rundt om i landet, samt online.

Webinar: Hjernens og følelsernes frekvens – og hvad det betyder for dig

Webinar: Hjernens og følelsernes frekvens – og hvad det betyder for dig

by
60 60 people viewed this event.

Der findes forskellige kategorier af hjernefrekvenser – alt efter hvilken tilstand du er i – og hvilket fokus du har. Det samme gælder i forhold til din emotionelle tilstand og dine følelser.

På dette webinar (2 * 45 min.) underviser jeg i, hvilke forskellige hjernefrekvenser og bevidsthedstilstande, vi bevæger os i som mennesker, og hvilken betydning det har for vores oplevelse af virkeligheden. Jeg underviser også i følelsernes frekvenser, og hvordan du kan håndtere disse frekvenser.

Du kan deltage LIVE på webinaret, eller se det på replay, ved at blive medlem i engleklubben for ny bevidsthed og healing: https://engleshop.dk/vare/klub-for-kvantehealing-og-ny-bevidsthed/

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i Engleklubben (fra 156 kr. ved et årsabonnement). Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

LÆS MERE OM KLUBBEN:
https://engleshop.dk/engleklub/

To register for this event please visit the following URL: https://engleshop.dk/vare/klub-for-kvantehealing-og-ny-bevidsthed/ →

 

Date And Time

12-06-2023 - 19:00 to
12-06-2023 - 21:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends