Velkommen til klub for
ny bevidsthed og healing

- et boost til dig på rejsen ind i din skaberkraft

Kunne det tænkes, at du opfanger meget mere af menneskehedens kollektive energi, end du er bevidst om?. Energibevidsthed er altafgørende for at kunne holde sin egen livskraft, skaberkraft og sit eget lys.

Men hvordan?

...... Jeg kan hjælpe dig med at opdage, at cellerne i din krop drives af den samme kraft som stjernerne på himlen - og så tror jeg, vi har brug for at mærke den kraft mere end nogensinde...

I månedlige online-webinarer med mig, Line, åbnes dørene til en rejse ind i de kosmiske energier og bevidsthedens dybder.

Ved at følge med i både undervisning og kanaliseringer, så udvikler du både dit sprog og dine sanser, fordi du får erfaring med og viden om de forskellige kosmiske frekvenser og din pinealkirtel (din frekvensantenne i hjernen) bliver stimuleret.

Udforsk transformative emner, og få indsigt fra kanaliseret undervisning – alt imens du slapper af i dit eget hjem eller et andet skønt sted.

Du modtager også en kanaliseret nymånehealing hver måned.

Kr. 174,- om måneden uden binding.


Oplev hvor powerfuld du er...


LIVE webinarer i klubben
for ny bevidsthed bliver sendt næste gang
den 3. juli 2024 fra kl. 19

Er du nysgerrig efter at lære mere om den skjulte verden af energi omkring din krop, som har indflydelse på din fysiske og spirituelle trivsel? 

På dette webinar dykker jeg ind i det biofelt, som omgiver os alle, og fortæller om din biokrops magi.
Forestil dig at du har et felt omkring din fysiske krop, hvor alle dine mentale programmeringer og mønstre sidder indkodet. Forestil dig at du ved hjælp af frekvenspåvirkning kan omprogrammere din energi således, at du ikke længere “sidder fast” i reaktionsmønstre, følelser og tankemønstre.

Jeg kommer bl.a. ind på:

  1. Hvordan din biokrop genererer og interagerer med elektromagnetiske impulser og energifelter.
  2. Hvordan vores biokrop er i konstant udvikling og tilpasser sig nye energimæssige programmer.
  3. Den unikke energetiske struktur, som hver enkelt af os besidder, og hvordan den kan guide os i retning af vores sjæls formål.


Tag med på en rejse ind i kroppens energisystemer og opdag, hvordan du kan udnytte denne viden til at leve et mere harmonisk og opfyldt liv.

Webinaret er for alle, der ønsker at forstå sig selv på et dybere plan og lære at arbejde med deres unikke energetiske blueprint.

Ved tilmelding har du også adgang til tidligere webinarer og månedlige nymånehealinger

Lige nu har du adgang til alle disse spændende webinarer

Hvordan får jeg adgang?

Du får mails hver gang der sker noget nyt i klubben, f.eks. invitationer til de månedlige webinarer. Vi sender også nymånehealinger og kanaliseringer til din mail.

Derudover kan du altid 24/7 logge ind som medlem på engleshop.dk. 

Så får du adgang til alt materiale for dig som klubmedlem.

Sommerens webinarer

Løft energien på et fysisk sted – om galaktisk shamanisme i praksis

Ligger klar på replay:

Er du klar til at løfte energien og skabe magi på dit yndlingssted?

Sæt kurs mod et eventyr med mig, hvor vi dykker ned i hemmelighederne bag galaktisk shamanisme i praksis!

På dette webinar vil jeg dele kraftfulde teknikker og ritualer til at transformere ethvert sted fra fortidens tyngde til nu’ets strålende kraft.

Lad os sammen udforske, hvordan vi kan skabe et harmonisk og energifyldt miljø, der fremmer glæde, kreativitet og indre balance.

Tag med på rejsen og vær med til at omdanne din verden til et magisk paradis.


Opdag hemmeligheden bag lyskroppens kraft - og slip kollektive traumer

Ligger klar på replay

Opdag hemmeligheden bag lyskroppens kraft – og slip kollektive traumer
Klar til at befri dig selv fra fortidens byrder og genopdage din sande kraft?

Velkommen til et webinar, der vil ændre dit syn på traumer for evigt! På dette spændende event vil vi udforske den transformative kraft i at være bevidst om vores egen energi og rette fokus ind i vores lyskrop. Opdag, hvordan du kan styrke din modstandsdygtighed over for de magnetiske kræfter fra kollektive traumer og gamle mønstre, og genfind din indre styrke og power. Lad os sammen tage det første skridt mod frihed og empowerment!

Dine sansers kraft - om de subtile sansers evne til at opfange frekvens

Ligger på replay:

Oplev den forunderlige verden af dine subtile sanser.

Er du nysgerrig på at genopdage den skjulte kraft i dine sanser og lære at mærke energifrekvenser på en dybere måde?

Så er mit kommende webinar lige noget for dig.

I dette webinar vil jeg guide dig gennem en rejse tilbage til dine naturlige evner til at opfange og forstå energifrekvenser. Vi vil udforske den subtile sans, som ofte er blevet overset i vores moderne civilisation, men som rummer en utrolig dybde af bevidsthed. Lad os sammen genopdage den skjulte magi i vores sanser og åbne op for en verden af muligheder.

Din biokrop - om programmering af din energi via biofeltet (+ biofelttuning)

Den 3. juli kl. 19:

Er du nysgerrig efter at lære mere om den skjulte verden af energi omkring din krop, som har indflydelse på din fysiske og spirituelle trivsel? På dette webinar dykker jeg ind i det biofelt, som omgiver os alle, og fortæller om din biokrops magi.
Forestil dig at du har et felt omkring din fysiske krop, hvor alle dine mentale programmeringer og mønstre sidder indkodet. Forestil dig at du ved hjælp af frekvenspåvirkning kan omprogrammere din energi således, at du ikke længere “sidder fast” i reaktionsmønstre, følelser og tankemønstre.

Jeg kommer bl.a. ind på:

  • Hvordan din biokrop genererer og interagerer med elektromagnetiske impulser og energifelter.
  • Hvordan vores biokrop er i konstant udvikling og tilpasser sig nye energimæssige programmer.
  • Den unikke energetiske struktur, som hver enkelt af os besidder, og hvordan den kan guide os i retning af vores sjæls formål.

Tag med på en rejse ind i kroppens energisystemer og opdag, hvordan du kan udnytte denne viden til at leve et mere harmonisk og opfyldt liv. 

Webinaret er for alle, der ønsker at forstå sig selv på et dybere plan og lære at arbejde med deres unikke energetiske blueprint.

Magiske nymåneaktiveringer hver måned