......... min mission er din livsmission.
Jeg hjælper andre ind i en bevidsthed om deres kosmiske livsmission.
Dette giver livet mening på et nyt niveau.
Meningsfuldheden opstår i det store perspektiv, som altid forbindes med det smukkeste lys og de smukkeste rejser ind i det lys vi kommer fra.
Det er det jeg brænder for at formidle
og lære fra mig, så det kan mærkes helt ind i cellerne.

Se portrætprogram

Indehaver og underviser:
Institut for healing og ny bevidsthed

Som spirituel formidler arbejder jeg med det,  jeg kalder “erfaret spiritualitet” – dvs. den visdom som ligger dybt i os som mennesker, og som kan komme til overfladen i takt med, at vi lever vores liv. Jeg oplever, at vi i bund og grund er “energivæsener”, og det er denne magi, jeg gerne vil synliggøre gennem min undervisning og foredrag, hvor energien og frekvenserne skal kunne mærkes. Jeg har en bred erfaring som bl.a. underviser, healer og foredragsholder, og har i de sidste 7 år drevet en branchegodkendt healerskole. Først Engleskolen Danmark og nu Institut for healing og ny bevidsthed. 

Denne nysgerrighed i forhold til menneskers læringspotentiale, har jeg altid haft, og derfor er jeg oprindeligt uddannet cand. mag. i læring og forandringsprocesser og lærer med PD i psykologi og neuropsykolog

Healer og kanal

Igennem sessioner understøtter jeg mine klienters personlige og spirituelle udvikling- og transformationsproces ved hjælp af healing og spirituel formidling af sjælsbudskaber. Mine klienter oplever at få et energimæssigt løft, som kan være med til at forløse gamle mønstre.

I mine sessioner er der fokus på at få en fornyet og grundlæggende tillid til livet, og at blive dybere forbundet med sjælsenergien, livsmissionen og livskraften. Jeg tilbyder sessioner i Aalborg, online og lejlighedsvis i København.

Vision

Den gyldne tråd i alt hvad jeg beskæftiger mig med, er min vision:  At udbrede et åndeligt menneskesyn, hvor vi lærer at forstå os selv som energivæsener og som en del af et kosmisk fællesskab. Så da jeg som en del af engleskolen i 2021 blev tilbudt at overtage englekongresserne i Danmark efter Peter (Englekongres) Mortensen, så sagde jeg  “ja” (artikel).

Nordisk Englekongres 2023 løb af stablen i Musikkens Hus, Aalborg. Kongressen samlede et unikt felt af danske og udenlandske undervisere og forfattere, og blev en uforglemmelig dag for alle som deltog.  Læs mere om englekongressen

(Foto: Jørgen Diswal)


Udgivelser

Bog: “Du er en mester” – kan også lånes på biblioteket
Lydbog: “Du er en mester” – også på Mofibo
Englekort: “Galatisk visdom” – kan købes på engleshop.dk

Følg med på Facebook

Line Rune Balling – Spirituel formidler