Som spirituel formidler arbejder jeg med det,  jeg kalder “erfaret spiritualitet” – dvs. den visdom som ligger i os som mennesker og som kan komme til overfladen i takt med, at vi lever vores liv. Jeg oplever, at vores sjæl blander sig i livet på forunderlige måder. Det er denne magi, jeg gerne vil synliggøre gennem mit arbejde, hvor jeg har en bred erfaring som bl.a. underviser, foredragsholder, forfatter, spirituel mentor, healer og iværksætter.

Jeg har en naturlig nysgerrighed i forhold til at se menneskers læringspotentiale og dybe visdom i samspillet mellem den fysiske virkelighed og deres bevidsthed på flere dimensioner. Denne nysgerrighed har gjort, at jeg bl.a. er uddannet cand. mag. i læring og forandringsprocesser og healer.

Med et stort fokus på energiarbejde, engleenergi og menneskers naturlige evner til at sanse energi på forskellige frekvenser, driver jeg sammen med min kompagnon Louise, Engleskolen Danmark. Engleskolen er bl.a. er en branchegodkendt healerskole.

I min klinik i Aalborg understøtter jeg mine klienters personlige udvikling- og transformationsprocesser ved hjælp af healing og spirituel formidling af sjælsbudskaber og bl.a englekontakt. Mine klienter får et energimæssigt løft, som kan være med til at gamle mønstre forløses. Mine klienter oplever, at de får en fornyet og grundlæggende tillid til livet, og at de bliver dybere forbundet med deres egen sjælsenergi, livsmission og drivkraft. Jeg tilbyder også kanaliseret supervision og healing til behandlere.

I 2023 er jeg engageret som medarrangør af Nordisk Englekongres, som løber af stablen i Musikkens Hus, Aalborg den 7. oktober. Kongressen samler et unikt felt af danske og udenlandske undervisere og forfattere. Læs mere om englekongressen

I 2020 udgav jeg som medforfatter bogen og lydbogen: “Du er en mester” (findes også på Mofibo) og englekortsættet: “Galaktisk visdom”.

Du kan følge med på YouTube og FaceBook, hvor jeg blandt andet sender guidede fuldmånehealinger LIVE.


Udgivelser

Bog: “Du er en mester”
Lydbog: “Du er en mester”
Englekort: “Galatisk visdom”

Følg med på Facebook

Line Rune Balling – Spirituel formidler