Der er flere spændende events på vej i både Aalborg og København

Upcoming Events

Klubwebinar: Din biokrop – om programmering af din energi via biofeltet (+ biofelttuning)

Klubwebinar: Din biokrop – om programmering af din energi via biofeltet (+ biofelttuning)

by
964 964 people viewed this event.

Er du nysgerrig efter at lære mere om den skjulte verden af energi omkring din krop, som har indflydelse på din fysiske og spirituelle trivsel? På dette webinar dykker jeg ind i det biofelt, som omgiver os alle, og fortæller om din biokrops magi.

Forestil dig at du har et felt omkring din fysiske krop, hvor alle dine mentale programmeringer og mønstre sidder indkodet. Forestil dig at du ved hjælp af frekvenspåvirkning kan omprogrammere din energi således, at du ikke længere “sidder fast” i reaktionsmønstre, følelser og tankemønstre.

Jeg kommer bl.a. ind på:

Hvordan din biokrop genererer og interagerer med elektromagnetiske impulser og energifelter.
Hvordan vores biokrop er i konstant udvikling og tilpasser sig nye energimæssige programmer.
Den unikke energetiske struktur, som hver enkelt af os besidder, og hvordan den kan guide os i retning af vores sjæls formål.
Tag med på en rejse ind i kroppens energisystemer og opdag, hvordan du kan udnytte denne viden til at leve et mere harmonisk og opfyldt liv.

Webinaret er for alle, der ønsker at forstå sig selv på et dybere plan og lære at arbejde med deres unikke energetiske blueprint.
Du kan deltage LIVE på webinaret, eller se det på replay, ved at blive medlem i klubben for ny bevidsthed og healing: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i klubben. Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

LÆS MERE OM KLUBBEN:
https://engleshop.dk/engleklub/

To register for this event please visit the following URL: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/ →

 

Date And Time

07-03-2024 - 19:00 to
07-03-2024 - 21:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Næste fuldmånehealing
- den 23. juni 2024