Foredrag i Viborg: Du er et lysvæsen

Foredrag i Viborg: Du er et lysvæsen

Foredrag i Viborg: Du er et lysvæsen

by
67 67 people viewed this event.

Line oplever, at kvantebevidsthedens vej inviterer dig til at træde ind i samskabelse med det galaktiske felt af blandt andre engle og stjernevæsener. Dette er en vej med stor healing, kærlighed og visdom for menneskeheden, der åbner for nye løsninger og måder at opleve livet på jorden.

Om Line: Line Rune Balling kommer fra Aalborg, og hun arbejder som spirituel kanal og formidler. Hun arbejder ud fra det hun kalder “oplevet spiritualitet” – dvs. den visdom, der ligger i os som mennesker, og som kan komme op til overfladen, når vi lever vores liv. Kvantebevidsthed er de senere år blevet centralt i Lines tilgang til spiritualitet.
“Jeg oplever, at vores sjæl blander sig i livet på vidunderlige måder, og at vi er en del af en større sammenhæng i et kvantefelt. Det er ikke noget, vi normalt oplever i dagligdagen, men flere og flere mennesker begynder faktisk at opleve denne bevidsthed i glimt. Det er denne magi, jeg gerne vil synliggøre gennem mit arbejde, hvor jeg har en bred erfaring som underviser, foredragsholder, forfatter, spirituel mentor og healer”, siger Line, der er medfatter på bogen: “Du er en mester” og kortsættet: “Galaktisk visdom”.

Køb dine billetter her: https://cpu.nemtilmeld.dk/64/
NB: Begrænset antal deltagere!

To register for this event please visit the following URL: https://cpu.nemtilmeld.dk/64/ →

 

Date And Time

11-23-2023 - 19:00 to
11-23-2023 - 21:00
 

Event Category

Share With Friends

Line Rune Balling

Spirituel formidler