Artikler

Guidet af engle – min historie

Det skete ikke sådan lige fra den ene dag til den anden det med at kommunikere med englene, det udviklede sig hen ad vejen, som noget meget naturligt. Alligevel er der hændelser, som på en måde er blevet milepæle i mit liv og på min spirituelle rejse. Milepæle som er en blanding af tilfældighed og skæbne, spontanitet og planlægning, fortvivlelse og glæde, tvivl og tillid og ikke mindst følelsen af at møde dyb universel kærlighed og følelsen af at komme hjem til sig selv. Nogle milepæle er mere voldsomme end andre, andre milepæle er magiske…

Jeg har altid været intuitiv og kunstnerisk anlagt, men som ung var jeg meget skeptisk over for det ”mystiske”. Min ungdomsveninde griner i dag, når hun fortæller om hvordan jeg nærmest vendte det hvide ud af øjnene, når vi mødte mennesker, der interesserede sig for ”det alternative”. Det var dog heller ikke så udbredt og synligt dengang i 90’erne – i hvert fald ikke i Jomfru Ane Gade:) I min begrebsverden dengang, fandtes der ”videnskab” og ”overtro”. Men når jeg ser på de tegninger, jeg lavede i disse år, var de dybt spirituelle. Det vidste jeg bare ikke selv på det tidspunkt.

Jeg lærer, at vores krop er ét sammenhængende system med medianbaner

En af de første milepæle bliver mit møde med en zoneterapeut. I 1998 er jeg færdig med læreruddannelsen og får arbejde på en skole. Jeg er glad for mit arbejde, men jeg bruger også mig selv meget, og det tager på kræfterne. Samtidig har jeg et brændende ønsker om at blive mor. Efter en ufrivillig abort og forskellige andre gener, opsøger jeg i 1999 denne zoneterapeut for at genoprette balancen i kroppen. Jeg er dog skeptisk, fordi jeg ikke med min fornuft kan forstå, hvordan hendes arbejde med mine fødder kan påvirke hele min krop. En dag resonnerer jeg mig frem til følgende: En computer kan programmeres via et tastatur, derfor er det meget sandsynligt, at min krop kan programmeres via mine fødder, fordi mennesket er et meget mere komplekst system end en computer!

Da jeg besøger zoneterapeuten igen, forestiller jeg mig, at hun programmerer og retter fejl på min computer, via tastaturet (mine fødder). Efter behandlingen siger hun: ”Hold da op, hvad er der lige sket? Du er meget modtagelig for behandlingen i dag!”. I 2000 kommer min ældste datter til verden – og ja, jeg ved godt det ikke er Helligånden, der er faderen:)

Jeg lærer at kroppen påvirkes af vores sind, følelser og tanker

Med erkendelsen af kompleksiteten og de mange sammenhænge i den menneskelige organisme, bliver jeg gradvist mere nysgerrig. På et tidspunkt anbefaler min frisør mig at læse: ”Helbred dit liv”, af Louise L. Hay. Jeg gør ikke så meget ved det, men jeg er begyndt at føle mig mere og mere malplaceret i min tilværelse, og jeg føler mig syg. Efter et lægebesøg, hvor jeg ikke er blevet klogere, går jeg aldeles frustreret og ved siden af mig selv. Jeg går i mine egne tanker ind i en boghandel og hiver en tilfældig bog ned fra en hylde. Det er minsandten: ”Helbred dit liv”. Med den forstår jeg nu sammenhængen mellem vores krop og vores sind, følelser og tanker.

I 2003 vælger jeg at starte på en frisk. Jeg flytter fra min kæreste som er sømand og far til min ældste og eneste datter på det tidspunkt. Jeg siger mit lærerjob op og flytter fra Aabybro til Hals, hvor mine forældre bor. Jeg lejer et fint rækkehus og starter forfra med at etablere et nyt hjem for min datter og jeg. Jeg er sprunget ud på dybt vand og denne periode er følelsesmæssigt voldsom. Der sker mange ting, og imens falder der mange spændende bøger ned i hovedet på mig. Jeg er meget søgende og er også blevet mere interesseret i, hvordan vi fysisk fungerer som mennesker, og derfor vælger jeg at tage en sportsmassøruddannelse, og jeg arbejder en kort periode som massør. Der lærer jeg en masse om kroppens anatomi, og jeg får en masse kroppe mellem hænderne:) Når jeg ser tilbage, kan jeg se, at jeg intuitivt kombinerede mine behandlinger med healingsteknikker.

Ud af kroppen og tilbage igen – ny start

I 2004 vælger jeg at besøge Krop, sind og ånd-messen i Aalborg for første gang. Jeg er i vildrede pga. kæresterod og min massørforretning går ikke ligefrem fantastisk. Jeg har brug for svar, og jeg kan mærke, at jeg skal have noget med hjem derfra, og det får jeg. Jeg falder over en lille stand, hvor Roze, der læser tarotkort giver readings. Min tarotkortskepsis bliver gjort til skamme. Hun ridser min livssituation op på en måde, så jeg bliver helt svimmel. Hun siger ting, som er så præcise, at jeg bliver mundlam, og hun siger ting, som virker provokerende på mig, men som senere viser sig at være rigtige. Kort fortalt fortæller hun, at der står to guider lige bag mig. Den ene er meget kraftfuld og hedder Michael, og han vil gerne have, at jeg lytter mere og stoler mere på mig selv. Hun fortæller, at jeg vil møde en mand, når jeg er 32, og at jeg kommer til at arbejde med menneskers energifelter, men at jeg er nødt til at gøre op med mønstre fra fortiden. Da jeg går derfra, er jeg ved at falde over mine egne ben. På det tidspunkt ved jeg ikke, hvad hun mener med guider, og tror hun snakker om en afdød mand, der hedder Michael. Jeg forstår ikke, hvad hun mener med energifelter, og hvad det havde med sportsmassage at gøre. Men jeg tror godt, jeg ved, at det mønster jeg skal slippe er, at jeg har svært ved at være et helt menneske alene.

Kort efter oplever jeg noget meget voldsomt og skelsættende. Uden at gå i detaljer, kan jeg fortælle, at jeg en nat får en styrtblødning, mens jeg er alene med min datter på 4 år. Jeg får ringet 112 inden jeg besvimer. Min datter sover, men heldigvis registrerer jeg, da falckredderne kalder uden for døren. Jeg kan lige når hen og låse op, inden jeg besvimer igen. Jeg har mistet rigtigt meget blod, og jeg forlader min krop et øjeblik.

Jeg oplever at ligge under et dejligt træ i en smuk have, og kan mærke, hvordan jeg bliver badet i lys og varme. Fuglene synger, og jeg har det fantastisk. Jeg føler en lethed og en ro – jeg føler mig som et lykkeligt barn i naturen. I dag ved jeg, at jeg der, fik en pause i sjælehaven. Den dimension, der ligger lige på den anden side af vores fysiske verden. Jeg vågner da falckredderne kalder: ”Line, er du der” og mærker båren bumler over brostensbelægningen. Det er som at slå en koldbøtte og vende tilbage til en tung krop. Falckredderne er fantastiske. Deres omsorg over for både min datter og jeg, glemmer jeg aldrig. Jeg fik en hånd at holde fast i.

Da jeg kommer hjem igen et par dage senere, har jeg fået stof til eftertanke. Jeg vælger at at give mere plads til glæde, sjov og kreativitet i mit liv. Jeg køber en masse lærreder og begynder at male igen, jeg melder mig til at lave revy, og jeg melder mig på et højskolekursus, jeg ”tilfældigt” falder over i avisen: ”Lær dig selv at kende” – på den daværende Væksthøjskole på Djursland.

Jeg lærer, at vi har en sjæl og at vores energi er mere end vores krop

På højskolen lærer jeg, at menneskers kompleksitet rækker ud over vores fysiske dimension, og jeg får begreber til at forstå det, jeg oplevede med sjælehaven: At vi som mennesker også har en sjæl. Jeg bliver præsenteret for teknikker til at få kontakt til intuitionen, og jeg lærer, hvordan hændelser i livet kan forstås som metaforer på vores indre tilstand, og at vi selv skaber vores liv. På den måde bliver det meningsløse meningsfuldt, på den måde forstår jeg, at blødningen var en renselse og et mønster, der skulle slippes. Jeg tegner også flere intuitive tegninger, bl.a. en tegning af, hvor jeg er på vej hen.

Herefter åbner jeg op for de mere spirituelle bøger og læser bl.a. Asger Lorentzens bog ”Englemennesker og stjernemennesker”. Jeg finder også langsomt ud af, at denne Michael som Roze snakkede om er Ærkeenglen Michael. I årene 2004 til 2009 får jeg især malet rigtigt mange billeder, og jeg opdager, at jeg i flere af billederne fortæller om min egen fremtid.

Jeg genforenes med min sjæl

Da jeg i 2006 er 32, møder jeg en mand, Thomas. Præcis som Roze forudsagde. Vi rejser ferie til Side i Tyrkiet og her besøger vi resterne af de smukke græske templer, der ligger ud til vandet. Apollons Tempel er det, der er bedst bevaret, og en aften på en gåtur, stiller jeg mig op på en af søjlernes fundamenter. Jeg stiller mig med armene strakt op i luften, og åbner min energi mod himlen. Med ét mærker jeg, hvordan jeg bliver forenet med en fantastisk energi. I det samme ser jeg en stjerne blinke. ”Den fortæller, at det er mig”, siger Thomas. Selvom han på det tidspunkt er revisor, er han ikke i tvivl om, hvad vi netop har oplevet (man har vel lidt fordomme:)). Han sætter endda ord på det for mig: “Du har lige hentet din sjælsenergi“. Og han har ret. Jeg har simpelthen downloadet min sjæls energi, der på søjlen. Få dage efter slår jeg op i en af mine bøger og læser, at det som grækerne betegner som Guden Apollen svarer til den engel, vi betegner som Ærkeenglen Michael.

Thomas og jeg får to børn, en pige og en dreng, og i 2010 bliver vi gift. På en ferie i 2010 sidder vi og snakker. Efter massøreventyret har jeg igen fået job som lærer, og er begyndt på en PD i psykologi. Det er virkeligt spændende, men jeg vil også gerne prøve noget andet end lærerjobbet igen. Jeg drømmer om at blive kunstner på fuld tid, og om at lære at heale. Det synes Thomas er en fantastisk idé.

Da vi kommer hjem søger jeg på nettet: ”Healeruddannelse”. Her falder jeg over ”Theosishealing” med healeren Paul Skorpen: Spirituel healing med engle. Jeg studser over to ting: Uddannelsen foregår på ”Den gyldne Cirkel” i Frederiksværk, et kursussted etableret af selveste Asger Lorentzen – OG i en artikel om uddannelsen nævnes Ærkeenglen Michael, som noget af det første. Mens jeg går og tænker over det, har jeg fødselsdag. Af mine forældre får jeg en pude, med ordet: ”TRUST” og 200 euro. Jeg står ikke lige og skal bruge euro, men de er jo gode at have:). Jeg beslutter mig for at melde mig på det første modul i uddannelsen. Da jeg printer tilmeldingen, kan jeg se, at det koster 200 euro, fordi Paul bor i Tyskland. Og dem har jeg jo på lommen:)

Jeg møder englene

Jeg er en smule skeptisk, da jeg sidder i toget mod Frederiksværk. Hvad er det for en flok hippier, jeg skal ned at møde? (hippier skal læses i en kærlig tone). På hovedbanen skal jeg med et tog til Hillerød. Jeg sætter mig overfor en kvinde, som fanger min opmærksomhed. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en meget stærk fornemmelse af, at hun skal det samme sted hen som mig. Men hvad er oddsene – der er mange mennesker i det tog, og jeg skal skifte igen i Hillerød. Fornemmelsen er så stærk, og jeg tænker ved mig selv, at min intuition er helt ude i skoven, hvis ikke hun skal på det samme kursus. Jeg skifter i Hillerød, men kan desværre ikke se hende nogen steder, heller ikke, da jeg står af i Frederiksværk og tager en taxa til “Den Gyldne Cirkel“. Alt det englehalløj er nok bare noget, jeg bilder mig ind. En illusion om at jeg har en 6. sans.

Den gyldne cirkel” er et dejligt sted. En idyllisk gammel gård, der ligger utroligt smuk mellem marker, søer og skov, og jeg føler mig godt tilpas med det samme. De andre deltagere begynder at ankomme, og der er et bredt udsnit af befolkningen fra 36 år og opefter. Netop som jeg har glemt det igen, står hun der – kvinden fra toget. Da vi ser hinanden, begynder vi at grine, hun har haft samme fornemmelse. Hun er kommet fra Randers og har været jordemor i mange år. Hun fortæller, at hun ofte tilkalder Ærkeenglen Raphael til at hjælpe under fødsler.

Det her bliver stort”, tænker jeg. Og det gør det. Det bliver et utroligt møde med “Den gyldne cirkel”, Paul Skorpen og alle de andre deltagere. Det er et helt kapitel for sig. I løbet af de næste tre år følger jeg uddannelsen, men det er allerede første dag, jeg vælger at slippe tvivlen og overgive mig til ”TRUST”. Udover Paul Skorpens fantastiske viden, kompetencer og energi, kan det ikke afvises, at følgende hændelse også har haft betydning for, at jeg vælger at have fuldstændig tillid fra starten.

Da jeg træder ind i en stor glasbygning, der leder ind til salen hvor vi skal undervises, ser jeg et stort billede på væggen. Det er næsten for utroligt, og jeg bliver rørt. Af en eller anden grund har jeg medbragt den tegning, jeg lavede på Væksthøjskolen, med overskriften: ”Hvor er jeg på vej hen”. Men det havde ikke været nødvendigt, for jeg kan tydeligt se, at min tegning er en skitse af det billede: En vej der fører mod solen i horisonten – omsluttet af to englevinger.

Jeg åbner mit hjerte og lærer, at engle er universelle energier, som vi alle er en del af, og som vi alle kan forbinde os med. Jeg lærer om de forskellige engle, hvordan de healer og guider os. Bl.a. at Ærkeenglen Michael ved særlig tung energi renser gennem blodet.

De næste 3 dage bliver sløjfen bundet, og jeg tager hul på et nyt kapitel i mit liv – nu med engle i hånden.

I 2011 er jeg uddannet englehealer, og jeg siger mit job op som lærer. Jeg gør min PD færdig i psykologi og tager en kandidatuddannelse i læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet. I dag er jeg medstifter af en Engleskolen Danmark, som er en spirituel kursusvirksomhed og healerskole. Den driver jeg sammen med Louise, som jeg mødte på “Den gyldne cirkel“. Derudover har jeg klienter, som jeg hjælper på deres vej. Bl.a. genenm healing og ved at viderebringe beskeder fra deres guider og englene. Og jeg skal hilse fra dem og sige, at vi som mennesker selv skaber vores liv og lever det efter vores egen fri vilje, men at de meget gerne vil hjælpe – du skal bare sige til.

Artikel af Line Rune Balling, Spirituel formidler, healer og kanal for engle-, stjerneenergi

Line Rune Balling

Spirituel formidler

Anbefalede artikler