Der er flere spændende events på vej i både Aalborg og København

Upcoming Events

Klubwebinar: Dine sansers kraft – om de subtile sansers evne til at opfange frekvens

Klubwebinar: Dine sansers kraft – om de subtile sansers evne til at opfange frekvens

by
792 792 people viewed this event.

Er du nysgerrig efter at udforske dine intuitive sanser på en dybere niveau?

Så er dette webinar lige noget for dig! Jeg går ikke kun i dybden med intuition, men jeg udfolder også konceptet ved at forstå de subtile sanser – de sanser, der opfanger de mest skjulte frekvenser og bølger i vores omgivelser.

Dette webinar er en enestående mulighed for at opdage og styrke din forbindelse til din intuitive side på en helt ny måde. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med emnet, vil dette webinar give dig værdifulde indsigter og praktiske værktøjer til at styrke dine intuitive evner.

Lad os sammen udforske de subtile lag af vores sansning, og hvordan de kan forbedre vores liv og beslutningsprocesser på en unik og spændende måde. Tilmeld dig nu for en oplevelse, der vil berige din forståelse af dig selv og verden omkring dig.

Du kan deltage LIVE på webinaret, eller se det på replay, ved at blive medlem i klubben for ny bevidsthed og healing: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i klubben. Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

LÆS MERE OM KLUBBEN:
https://engleshop.dk/engleklub/

To register for this event please visit the following URL: https://engleshop.dk/vare/klub-for-ny-bevidsthed-med-undervisning-og-healing/ →

 

Date And Time

06-05-2024 - 19:00 to
06-05-2024 - 21:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Næste fuldmånehealing
- den 23. maj 2024