Events

Årets event til din livsmission

Nordisk englekongres 2023 i Musikkens Hus i Aalborg, kan blive den oplevelse, der får brikkerne til at falde på plads inde i dig. Dét du måske har mærket i brudstykker, og den energi og det lys, som gerne vil til overfladen inde i dig, kan få næring den 7. oktober 2023.

Vi har lagt en formidabelt program med super dygtige speakere fra både Danmark og udlandet, der bringer en magisk wauw-energi ind i koncertsalen. Med en sal fyldt med bankende hjerter, der alle ønsker at gøre verden til et bedre sted, så løfter vi energien til nye højder. Måske ved du ikke helt endnu, hvordan du helt konkret kan gøre en forskel, måske føles det mere som en uforløst længsel inde i dig. Måsker har du allerede en drøm om det liv, du ønsker at leve – måske udlever du det allerede. Men – med en fælles intention om at mødes i et håb for menneskeheden og den verden vi er en del af, så er rejsen ind i en ny epoke allerede begyndt. For så er vi i et fællesskab villige til at udforske mulighederne i en ny tid. vi er villige til at åbne os for et potentiale, som ligger dybt i os alle sammen, og som er forbundet med vores sjælsenergi – DIN sjælsenergi.

Jo flere mennesker der tør gå en ny vej, hvor gamle mønstre slippes – jo større er chancen for, at vi også kollektivt stopper med at begå de samme fejl, og i stedet flytter os et nyt sted hen, som bygger på en større visdom omkring livet og vores eksistens – og sameksistens.

Vi har alle sammen en livsmission – en mission som er forbundet med det, der gør os glade og får os til at føle os frie og skabende. DIN LIVSMISSION er derfor englekongressens mission. Det er den vi gerne vil vække og booste på denne dag med et magisk program i koncertsalen

Du kan læse mere om englekongressen her: englekongres.dk

Her fortæller jeg om hvorfor kongressen hedder: “En ny tid kalder”:

Line Rune Balling

Spirituel formidler